MENÜ

Online Abonelik /
Fesih İşlemleri

Müşteri Portalı

İndirimli Elektrik

Hemen Başvur!

Borç
Sorgusu

Kademeli
Tarife
Uygulaması

Geçmiş Dönem Güvence
Bedeli
Alacak Sorgulama

Whatsapp Hattı

TREPAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN, TÜRK KIZILAYI’NA TAM DESTEK

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) çalışanlarından oluşan gönüllüler, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası”na dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Kızılay ekibiyle bir araya gelen TREPAŞ çalışanları bu vesileyle ortak bir mesaj vererek kan bağışında bulunmanın hayati önemine dikkat çektiler. Tek bir bağışın bile, birden fazla hayata kattığı kıymetli değere vurgu yaptılar.

Düzenli aralıklarla kan bağışında bulunmanın hem bireysel hem de toplumsal sağlık kültürü üzerindeki yaşamsal önemine dikkat çeken Kızılay ekibi, TREPAŞ personeline teşekkür etti.

Kızılay Haftası Hakkında

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır. Türk Kızılay’ı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.